New ideas for new horizons - ontmoet CCS op de am:dag

Event

We hebben genoten van een geslaagde am:dag 2019! Bekijk hier onze after movie om deze dag opnieuw te beleven.

After movie amdag 2019

 


Op 26 november staat CCS op de am:dag in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. ‘Curious’ naar onze ideeën en oplossingen om klaar te zijn voor de toekomst? ‘Widen your horizon’ en kom langs bij onze stand en hoor alles over Marketplace ons open ecosysteem waar innovatieve oplossingen van derden eenvoudig uit een AppCenter kunnen worden afgenomen. Maak kennis met de innovatieve oplossingen van onze partners en ervaar hoe je met Level Online je focus op je assurantiewerkzaamheden kan vergroten.

Met Marketplace kunnen verzekeraars en het intermediair sneller hun dienstverlening innoveren en processen optimaliseren. Marketplace heeft verschillende categorieën die betrekking hebben op de thema’s Customer Experience, Data en Operational Excellence. Partners met innovatieve oplossingen kunnen via een developer portal ook zelf hun app toevoegen aan Marketplace.

Level Online

Naast Marketplace kun je in onze stand ook kennismaken met Level Online waarmee je veilig, overal en altijd up-to-date bent. Kom naar onze stand en ontvang een gratis demo account.

Wij zien je graag op de am:dag. Neem contact op met je accountmanager voor een gratis relatiekaart en registreer je daarna hier via am:dag.nl

New ideas for new horizons - ontmoet CCS op de am:dag