Level

De ultieme back­office in de verzekerings­branche

Level: een betrouwbare en robuuste backoffice voor iedereen in de verzekeringsbranche. Alles in één systeem van polisadministratie tot real time verwerking van gegevens en premieberekeningen. Dankzij Level werk je efficiënter en effectiever. En kan je focussen op je klanten.

De complete backoffice oplossing

Met Level heb je een compleet backoffice systeem. Geschikt voor de hele verzekeringsbranche. Het is een geïntegreerde oplossing voor alle particuliere, zakelijke, levens- en inkomensproducten.

Effectief en efficiënt door Straight-Through Processing

Door grote mate van straight-through-processing (STP) bereiken we efficiency en effectiviteit. Aanvragen en mutaties worden automatisch verwerkt. En je krijgt meteen een vervolgactie. Dit zorgt voor meer realtime klantbeleving, selfservice, minder fouten en kostenefficiëntie.

Gestandaardiseerde relationele Progress database

Level heeft een robuuste gestandaardiseerde relationele Progress database. Deze is ontsloten door middel van een veelvoud aan webservices, zoals standaard interfaces met applicaties binnen de verzekeringsmarkt zoals FISH, Roydata, Rolls, FRISS en Clearinghouse Regres. Maar ook maatwerk interfaces met jouw eigen applicaties.

Level Online

Met Level Online ben jij klaar voor de toekomst! Log in op ieder moment vanaf elk apparaat in jouw omgeving. Met Level Online heb je geen zorgen meer. Kortom veilig, overal en altijd up-to-date.
 
Level Online gratis uitproberen

 

Perfect te combineren met Marketplace en Roundcube

Level is perfect te combineren met Marketplace en Roundcube. Hierdoor biedt CCS een totaaloplossing en sluit IT altijd aan bij de gekozen business strategie.

 

Level User Interface

 

Level-User-Interface-LRES

 

De voordelen van Level

Betrouwbaar en robuust

Level heeft zich afgelopen 35 jaar bewezen als een betrouwbaar en robuust systeem. Alles in één systeem.

Werken in de Cloud

Level kan je gebruiken in de Cloud. Zo heb je altijd toegang tot jouw Level omgeving. Van een Private Cloud tot een Public Cloud, alles is mogelijk.

Toepasbaar in de hele verzekeringsbranche

Level is te gebruiken voor polisbeheer, schadebeheer, productconfiguratie, financiële zaken, relatiebeheer en omnichannel output.

Geïntegreerd datawarehouse

Level heeft een geïntegreerd datawarehouse. Je vindt het complete klantbeeld in realtime en in overzichten. Ook is er de mogelijkheid om je eigen rapportages op te stellen.

Summa Rob Hendrix

CCS combineert kwaliteit en kennis van ICT met enorme kennis van de verzekeringsmarkt. Die combinatie maakt dat wij jaren geleden vol overtuiging hebben gekozen voor een samenwerking.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch