De visie van CCS

Flexibele, moderne verzekeringsoplossingen
CCS biedt de (internationale) verzekeringssector flexibele, moderne verzekeringsoplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. Zeer uitgebreide functionaliteit wordt daarbij gekoppeld aan een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant.

Proactief en optimale service
Of het nu gaat om claimmanagement, polisadministratie of risicomanagement: wij zorgen ervoor dat aanbieders hun klanten proactief kunnen bedienen met snellere afhandeltijden, optimale service en snelle en tijdige communicatie via alle kanalen.

ICT-expertise én verstand van verzekeren
Onze kracht ligt in de combinatie van de gebundelde verzekeringskennis, ICT-expertise en het enthousiasme van onze medewerkers. Hierdoor zijn wij altijd in staat om samen met u een passende oplossing te vinden.

Uw businessdoelstellingen staan altijd centraal
Daarbij staan uw businessdoelstellingen altijd centraal. Of het nu gaat om interactie met uw klanten, nieuwe distributiekanalen, een snellere time-to-market, het voldoen aan wet-en regelgeving of het efficiënter laten werken van uw organisatie - uw doelstellingen zijn altijd ons uitgangspunt.

Pieter-Paul van Beek
Pieter-Paul van Beek
CEO
Menno Oerlemans
Menno Oerlemans
CTO
Jan van der Struik
Jan van der Struik
Commercieel Directeur
Luigi van Geest
Luigi van Geest
International Partnerships

Raad van Advies

CCS heeft een onafhankelijke Raad van Advies (RvA) die met een strategische blik kijkt naar de omgeving waarin CCS opereert en naar de ontwikkelingen hierin. De RvA is een belangrijke gesprekspartner en voorziet CCS gevraagd en ongevraagd van advies.

De RvA bestaat uit vier personen met ruime kennis en ervaring op het gebied van strategie, verzekeringen, technologie en consultancy:

 

  • Marco Keim, CEO AEGON Nederland
  • Michael McChesney, CEO StarPound Technologies (oprichter van de eerste internetbank ter wereld en multimedia-ondernemer)
  • Bert Boers, Vice President bij SAS Institute
  • Marc Beijen, partner bij consultancybedrijf Novius