Level X

Digital Insurance Platform

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden door hun data optimaal te benutten en nieuwe technologieën en diensten te omarmen. Met Level X regisseer je het volledige end-to-end verzekeringsbedrijf. Van productmanagement, marketing & sales en acceptatie tot policy- & schademanagement.

Digital Insurance Platform

Regisseer je volledige verzekeringsbedrijf vanuit één digitaal platform. Level X is het platform specifiek voor de verzekeringsbranche. Level X bestaat uit een combinatie van smart midoffice Roundcube, open insurance ecosysteem Marketplace en backofficesysteem Level. 

DIP

 

Regisseer je end-to-end verzekeringsbedrijf

Door processen centraal te beheren en te regisseren wordt de afhankelijkheid van backoffice en frontoffice beperkt. Dit zorgt voor kostenbesparingen op het gebied van IT en een snellere time-to-market. Lees meer over 'Regisseren'.

Creëer een persoonlijk productaanbod

Maak gebruik van een datagedreven productaanbod waarbij de prijs dynamisch kan worden bepaald. Zo kan je een klant op het juiste moment benaderen met producten die echt relevant zijn. Lees meer over 'Productmanagement'.
 

Een versie van de waarheid

Verbeter de datakwaliteit en zorg voor succesvolle data-integratie met 'Datamanagement'. Hierdoor ontstaat ‘één versie van de waarheid’. Dit is van cruciaal belang bij strategische beslissingen en voor het versnellen van de time-to-market, het verhogen van inkomsten en het verbeteren van de klanttevredenheid. Lees meer over 'Datamanagement'.

Van data naar inzicht

Op maat gemaakte rapportages en dashboards zorgen voor realtime inzicht in key performance indicators, zowel vanuit strategisch als operationeel perspectief. Met 'Reports & Dashboards' van Level X zet je data om in betekenisvolle inzichten. Lees meer over 'Reports & Dashboards'.

Voorspellen op basis van je data

Ontdek verborgen kansen en verhoog de winstgevendheid. 'Predictive analytics' helpt jou om specifieke en gepersonaliseerde producten en prijzen aan te bieden, maar ook om de service aan je klanten persoonlijker te maken. Lees meer over 'Predictive analytics'.

Geïntegreerde polisadministratie

Level X integreert naadloos met ieder backoffice. Heb je nog geen backoffice dan kun je gebruik maken de 'Polisadministratie' van Level X. Door hiervan gebruik te maken kan je ook moderniseren en stapsgewijs afscheid nemen van je bestaande legacy administratiesysteem. Lees meer over 'Polisadministratie'.

De voordelen van Level X

Snelheid

Level X biedt een breed scala aan out-of-the-box functionaliteiten om sneller nieuwe verzekeringsproducten en distributiemodellen te ontwikkelen.

Flexibiliteit
Met Level X wordt het mogelijk om de end-to-end verzekeringsketen te regisseren, van proces- en productmanagement tot de integratie van partners en services.
Schaalbaarheid
Level X is cloud-enabled en ondersteunt volledige schaalbaarheid en een snelle uitrol om meerdere markten in één keer te bedienen.
Victor Deutschland Bernd Knof

Level X heeft ervoor gezorgd dat we in een recordtijd een nieuw verzekeringsproduct hebben kunnen lanceren in Duitsland, gevolgd door verschillende nieuwe producten in de komende maanden.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh-300x300
  • Victor-300x300
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact