Level X

Digital Insurance Platform

Digitale Transformatie 

Om op lange termijn relevant te blijven moeten verzekeraars zich focussen op excellente klantervaringen, de kracht van hun data optimaal benutten, nieuwe technologieën en diensten omarmen en excelleren in de dienstverlening naar hun klanten. Met Level X, het digitale verzekeringsplatform, regisseren verzekeraars de volledige end-to-end verzekeringsketen. Profiteer sneller dan ooit van digitale kansen en blijf ook in de toekomst relevant voor je klanten.

Digital Insurance Platform

Level X

Het gebruik van een open ecosysteem platform is in diverse branches (telecom, retail en financiële diensten) al gebruikelijk, maar nog relatief onbekend in de verzekeringsindustrie. Met Level X ontwikkelde CCS een digitaal verzekeringsplatform.

Level X bestaat uit een combinatie van CCS backoffice-systeem Level, het open insurance ecosysteem Marketplace en smart midoffice Roundcube.

Level X orchestration afbeelding

Customer Experience

Level X biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Customer Experience. Van portals met een dynamische User Interface tot een breed scala aan out-of-the-box functionaliteiten. Dit vergt alleen configuratie waardoor je in no-time up-and-running bent. Daarnaast wordt het eenvoudig om snel de oplossingen van partners toe te passen in je IT-landschap, zoals virtual assistants en chatbots.

Samenwerking

Word sterker en relevanter door samen te werken met de beste partners in hun vakgebied. Nieuwe technologieën en diensten zijn eenvoudig binnen én buiten het bestaande IT-landschap te integreren dankzij een open integratieplatform (API-portal). Het open insurance ecosysteem Marketplace heeft de gouden Efma/Accenture Innovation in Insurance Award 2019 voor beste Insurtech gewonnen.

Orkestratie

Level X maakt volledige orkestratie van de end-to-end verzekeringsketen mogelijk. Van proces- en productmanagement tot data-analyse. Level X is uitgerust met uitgebreide integratiemogelijkheden om de volledige verzekeringsketen te orkestreren. Samen verhogen ze de snelheid en flexibiliteit om te innoveren in je dienstverlening.

Administratie

Onze administratieve functionaliteit geldt als de ultieme backoffice in de verzekeringsbranche en heeft een ijzersterke kern van CRM, polisadministratie, claims en facturering. Onmisbaar voor alle spelers in de verzekeringsbranche en met een moderne gebruikersinterface.

Open ecosysteem

Level X bestaat uit een combinatie van de producten en services van CCS, geïntegreerd met partneroplossingen. Bedrijven hebben dankzij het platform de mogelijkheid om de kracht van intelligente software en innovatieve partnerships te benutten. Om relevant te blijven in de toekomst, geloven we in een open ecosysteem met diensten van partners in verschillende categorieën: Customer Experience, Data en Operational Excellence. Met onze unieke oplossingen en diepgaande kennis van de verzekeringsbranche, zorgen we ervoor dat de digitale transformatie in een stroomversnelling raakt en brengen we vernieuwende insurtech binnen handbereik.

Digitale Kansen door Level X

Snelheid

Level X biedt een breed scala aan out-of-the-box functionaliteiten om sneller nieuwe verzekeringsproducten en distributiemodellen te ontwikkelen.

Flexibiliteit
Met Level X wordt het mogelijk om de end-to-end verzekeringsketen te regisseren, van proces- en productmanagement tot de integratie van partners en services.
Schaalbaarheid
Level X is cloud-enabled en ondersteunt volledige schaalbaarheid en een snelle uitrol om meerdere markten in één keer te bedienen.
Victor Deutschland Bernd Knof

Level X heeft ervoor gezorgd dat we in een recordtijd een nieuw verzekeringsproduct hebben kunnen lanceren in Duitsland, gevolgd door verschillende nieuwe producten in de komende maanden.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

 • AON-300x300
 • Goudse-300x300
 • Markel-300x300
 • Marsh-300x300
 • Meijers-300x300
 • Mercedes-Benz-300x300
 • MS-Amlin-300x300
 • Schouten-300x300
 • Summa-300x300
 • Victor-300x300
 • VKG-300x300
 • VLC-300x300

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch